De recruiter achter People For Content

OVER HENRIETTE

 

Sinds 2003 heb ik vele tevreden klanten geholpen aan personeel op het gebied van media en commmunicatie. Eerst in dienst van een recruitmentbureau en later als zelfstandig recruiter. De wereld van taal en beeld heeft mij altijd gefascineerd. Een Journalistieke opleiding vond ik dan ook een logische keuze. Er schuilde alleen geen groot schrijver in mij.  Met minder wilde ik geen genoegen nemen. (Ik leg de lat graag hoog.) Dus verruilde ik Journalistiek voor HBO Communicatie.  

 

Na mijn opleiding heb ik bij verschillende reclamebureaus in Amsterdam gewerkt. Altijd in een dienstverlenende- en adviserende rol. En dat past goed bij mij!

 

Freelanceredacteuren.nl

Verbinden is mijn passie. Ervaren dat zowel de kandidaat als opdrachtgever gelukkig worden van een geslaagde bemiddeling die ik heb gerealiseerd, is de kroon op mijn werk. Vanuit die ambitie startte ik in 2009 als zelfstandig ondernemer onder de naam Freelanceredacteuren.nl. Mijn focus lag op het bemiddelen van tijdelijke tekstspecialisten voor digitale en print media, coördineren van tekstprojecten en het beheer van de  cv databank, waarin opdrachtgevers zelf kunnen zoeken naar een geschikte kandidaat. En met succes! Een groot aantal freelancers heb ik aan interessante opdrachten geholpen, én ik heb een heel mooi freelancersbestand kunnen opbouwen. De cv databank op de site is nog steeds actief en wordt regelmatig aangevuld. Naar de site.

 

People For Content

Steeds vaker vroegen opdrachtgevers mij om kandidaten te bemiddelen voor vaste aanstellingen. En dat doe ik met veel plezier. Freelanceredacteuren.nl dekte de lading van mijn dienstverlening niet meer.  In 2015 besloot ik  verder te gaan onder de naam 'People For Content'.

 

Daarnaast... altijd online!

Ik blijf graag in ontwikkeling en in contact met mijn vakgebied. Daarom houd ik mij goed op de hoogte van de nieuwste online zoektechnieken, én ben ik regelmatig te vinden op locatie bij Webshop-training in Zaandam, waar ik alles leer over het bouwen van WordPress-websites en e-commerce.

 

Meer over mij

 

 

People For Content staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder handelsnummer 37151241.