Recruitment

U zoekt een nieuwe medewerker op het gebied van (web)redactie, contentmanagement, (online) marketing of communicatie? Besteed (een deel van) het werving en selectieproces uit aan People For Content; een gespecialiseerde recruiter met jarenlange ervaring in bemiddeling van personeel op het gebied van (online) media en communicatie! 

 

Recruitment uitbesteden

Profiteren van mijn netwerk en kennis, waardoor u veel tijd en (advertentie)kosten kunt besparen? En wilt u op korte termijn een gesprek met passende kandidaten, die gescreend zijn en waarvan de referenties zijn gecheckt? Ik help u binnen 2-6 weken aan een of meerdere nieuwe medewerkers, van starter tot senior. 

 

Tarieven en voorwaarden

U kunt mij inschakelen op uurbasis of no cure no pay basis.

 

Recruiter op uurbasis

Het invullen van vacatures op uurbasis, is de meest voordelige optie.  U kunt daarbij kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Een vast uurtarief
  • Een laag uurtarief + bonus bij een succesvolle bemiddeling

Werk ik voor u op uurbasis dan ontvangt u bij een succesvolle bemiddeling een volledig overzicht van alle geschikte kandidaten die geïnteresseerd zijn én die zijn benaderd. Handig voor als u in de toekomst een soortgelijke vacature heeft, die u zelf wilt invullen.

 

Urenindicatie vooraf

Hoeveel uur ik met een opdracht bezig ben, hangt af van verschillende factoren, waaronder de zwaarte van de functie, de werkzaamheden die u wilt uitbesteden (het hele werving & selectieproces of alleen cv's ontvangen), en de bekendheid van uw organisatie bij de doelgroep.  Uiteraard ontvangt u van mij vooraf vrijblijvend een urenindicatie. Mocht het invullen van de vacature meer tijd kosten dan het overeengekomen maximaal aantal uren, dan worden de extra uren niet in rekening gebracht.

 

 

No cure no pay basis

Bij inzet op no cure no pay basis wordt er alleen een vergoeding in rekening gebracht bij een succesvolle bemiddeling.  De hoogte van de bemiddelingsvergoeding is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht en bedraagt een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld). Bij voorkeur werk ik exclusief voor een opdrachtgever. Laat u mij exclusief werven en selecteren, dan kiest u voor het meest gunstige tarief!

Wordt de opdracht uitgezet bij meerdere bureaus, dan hanteer ik standaard een bemiddelingsvergoeding van 20% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld).Garantie

Of u mij nu exclusief laat werven of samen met andere partijen, altijd:

  • krijgt u de garantie dat ik kosteloos een nieuwe kandidaat lever, mocht tijdens de proeftijd blijken dat de kandidaat niet voldoet;
  • ontvangt u 25% korting op de volgende recruitmentopdracht, mocht de kandidaat na de proeftijd en binnen een jaar vertrekken.

 

 

Geïnteresseerd? Met plezier kom ik bij u langs om met u(w organisatie) kennis te maken en het functieprofiel te bespreken.

Direct een tariefvoorstel ontvangen? Klik dan hier.