Tijdelijk personeel

Al vele jaren werk ik met een groot landelijk netwerk (ruim 600) van ervaren freelance contentspecialisten: zzp'ers die actief zijn op het gebied van (web)redactie, tekstschrijven, online marketing en communicatie.  Hoe gespecialiseerd uw vraag ook is, Ik vind altijd iemand voor u die de door u gewenste werkzaamheden op een betrokken en deskundige wijze uitvoert.

 

Of u nu een interimmer nodig heeft of een tijdelijke klus wilt uitbesteden, ik help u graag aan een oplossing. Ik besteed veel tijd aan het onderhouden van mijn netwerk, en weet wie er beschikbaar zijn en wat ze kunnen. Daardoor kan ik snel mensen leveren. Vaak al binnen 24-48 uur. Dit doe ik middels en profiel met uurtarief. Alles geheel vrijblijvend!

Zit er geen passende kandidaat in het bestand, dan zoek ik daarbuiten. Mocht de zoektocht daardoor meer tijd in beslag nemen, dan stel ik u daarvan tijdig op de hoogte.  Heldere communicatie en een transparantie werkwijze heb ik hoog in het vaandel staan.

 

Specialisatie

U kunt bij mij terecht als u op zoek bent naar een maker of coördinator van tekst en/of beeld, zoals redacteuren, webredacteuren, contentmanagers, tekstschrijvers, copywriters, projectmanagers, communicatieadviseurs, social media managers, community managers, dtp-ers.. maar ook vertalers en trainers. 

Zoekt naar een andere specialist op het gebied van redactie, (online) marketing of communicatie? Informeer gerust wat ik voor u kan betekenen.

 

Toegevoegede waarde

Een tijdelijke contentspecialist is vaak waardevoller voor u, wanneer die bekend is met uw markt, branche en/of product. Dat bespaart u kostbare inwerktijd. Mocht de opdracht daarom vragen, dan stel ook alleen kandidaten voor die over die kennis beschikken.

 

Overeenkomst & Tarief

De tijdelijke medewerker zal direct een overeenkomst met u aangaan. Ook brengt hij zijn werkzaamheden bij u in rekening. Aan People For Content  bent u geen vergoeding verschuldigd. 

Uiteraard blijf ik contact houden over de voortgang van de opdracht. En mocht de samenwerking met de zzp'er niet naar wens verlopen, dan zorg ik in overleg voor een vervanger.

 

 

Vrijblijvend een voorstel ontvangen? Klik hier.